ТОВ Роздольне

ТОВ «Роздольне» засноване у 2002 році і займається шоковою заморозкою овочів. Тут використовується сучасне обладнання для подрібнення і замороження, яке дозволяє зберегти поживні речовини свіжого продукту.

На підприємстві переробляють багато видів овочів і фруктів з українських полів. Сезон починається з ранньої полуниці, далі йдуть вишні, абрикоси, ожина, перець, томат, цибуля, морква та інші.

Директор підприємства Юрій Біліченко говорить, що експорт є пріоритетним напрямком розвитку ТОВ «Роздольне». На сьогоднішній день частка експорту складає до 15% усього виробництва. Підприємство відправляє продукцію до Франції, Бельгії, Німеччини.

В Україні покупцями продукції «Роздольного» є бренди, які реалізують овочеві суміші, полуфабрикати та кондитерські вироби.

Завдяки співпраці з Проектом ІТС компанія «Роздольне» взяла участь у кількох міжнародних агропромислових виставках. Консультанти ІТС також допомогли спланувати маркетингову стратегію компанії.

%d блогерам подобається це: